Известие

Collapse
No announcement yet.

Лука де Мео напуска FIAT Group

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лука де Мео напуска FIAT Group

Лука де Мео обяви, че подава оставка и напуска постовете, които заема във FIAT Group. Де Мео твърди, че ще запази добри спомени за 7-те си години във FIAT, тъй като компанията му е дала шанс да се изправи срещу „трудни, но стимулиращи предизвикателства”. Де Мео е изпълнителен директор на Alfa Romeo и Abarth, а освен това заема много висок пост в структурата на FIAT Group. За момента не е ясно кой ще го замести.

цялата статия тук
    Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
    ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
    ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

е не знам ама тоз пич ми беше симпатичен направи маркетингова революция с 500 и с МиТо може би толкова симпатичен, колкото и Валтер да Силва, когато работеше за Чентро Стиле
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
      е не знам ама тоз пич ми беше симпатичен направи маркетингова революция с 500 и с МиТо може би толкова симпатичен, колкото и Валтер да Силва, когато работеше за Чентро Стиле
      Той и на мен ми е симпатичен, и продължава да ми е симпатичен, въпреки тази шокираща новина:

Де Мео става шеф на маркетинга на VW Group
      източник: Speed-Press
      дата: 14.01.2009

Засега не е ясно дали италианецът ще води и продажбите на германската компания

Бившият маркетингов шеф на FIAT Лука де Мео най-вероятно ще премине в ръководството на Volkswagen Group, където ще заеме аналогична позиция.
      На 12 януари Де Мео обяви, че напуска FIAT, където беше и изпълнителен директор на марките Alfa Romeo и Abarth, и в официалното си изявление изтъкна, че ще потърси ново професионално предизвикателство.
      Засега не е ясно дали 41-годишният италианец ще се занимава и с продажбите на VW Group. В момента шеф на маркетинга и продажбите на германската компания е 66-годишният Детлеф Витих.
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

егаси .... не че има няква връзка ама защо ли, по-дяволите, се сетих за Валтер Да Силва ...
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Ми сигурно защото всеки по-добър специалист от Фиат Групата го прибират от ВАГ групата....
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
          X